Logisch, werken in de logistiek
Direct geld verdienen tijdens je opleiding!

Stap in de logistieke wereld en wij helpen je op weg! Je komt bij ons in dienst en je bent gegarandeerd van werk en een opleiding tijdens het hele traject. Na je opleiding kun je eigenlijk overal de slag, bij het bedrijf waar je je traject hebt gevolgd maar ook bij een ander logistiek bedrijf. Het hele traject van werken en leren in de logistiek duurt 1 tot 3 jaar. In samenwerking met een ROC krijg je theorielessen en de praktijk leer je bij het leerbedrijf. Daarnaast betaalt het leerbedrijf ook nog eens netjes voor je gewerkte uren. Je kunt je opleiding uitbreiden met het behalen van je rijbewijzen. En ook daar helpen wij je mee, zelfs financieel.

Logisch, werken in de logistiek

Logistiek is niet alleen een doos van de ene naar de andere plek vervoeren. Het is een uitgebreide verzameling activiteiten van opslag, overslag, transport, planning en organisatie van goederen. Logistiek medewerker ben je dus niet zomaar. Een goede opleiding is daarom heel erg belangrijk en kun je via ons volgen!

Meld je aan!

Wil jij vier dagen in de week werken en één dag in de week naar het ROC voor een baan in de logistiek? Doe dan het één of twee jarige BBL-traject in de logistiek en wordt logistiek medewerker, logistiek teamleider, planner wegtransport of logistiek supervisor. Wil je logistiek medewerker worden én je rijbewijzen halen? Ga dan voor Logistiek PLUS, het pluspakket van Aldivèr.