Kom werken via Flexcraft

Mooie klussen, langdurige projecten en een wekelijkse, kosteloze betaling van je salaris; dat is werken via Flexcraft. Je hebt altijd persoonlijk contact met iemand van Flexcraft, er is altijd werk en je krijgt diverse attenties van ons (een handige koelbox voor op de werkplaats, lekkernijen en meer). Het belangrijkste is dat je echt bij ons hoort en deel uit gaat maken van de Flexcraft familie, onze hechte club van mensen.

Zzp'ers

Het heeft zo z’n voordelen om via Flexcraft bemiddeld te worden wanneer je zzp’er bent. Dit kunnen we voor je betekenen:

 • Eerlijke tarieven
 • Je hoeft zelf geen opdrachten te zoeken en bedrijven te bellen, dat doen wij voor je
 • Wij kennen onze opdrachtgevers goed en kunnen daarom precies inschatten of de klus bij jou past
 • We betalen je wekelijks uit o.b.v. jouw ingediende en geaccordeerde uren
 • Bij onze opdrachtgevers doen we een uitgebreide creditcheck en verminderen hiermee voor jou het risico
 • Regelmatig bezoeken we jou bij je projecten en staan we klaar voor al jouw vragen

Ben je nog geen zzp’er maar wil je dit wel zijn? Geen probleem! Wij helpen je graag om zzp’er te worden en zorgen daarna direct voor je eerste klus.

Uitzendkrachten

Als uitzendkracht wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld. Zo regelen we huisvesting in Nederland waar iedereen een eigen kamer met internet heeft. Uiteraard houden we voor de huisvesting altijd rekening met koppels. Ook het vervoer regelen wij, zodat jij met de auto naar de verschillende projecten kunt. 

Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Er staat dan ook altijd iemand voor je klaar om je te helpen en te begeleiden. We hebben collega’s die jouw eigen taal spreken, wel zo makkelijk. Service staat bij ons hoog in het vaandel en afspraak is bij ons ook echt afspraak. Heb je voorkeur voor bepaalde projecten? Dan houden we daar zeker rekening mee. Je hoeft niet bang te zijn dat je niets te doen hebt, wij hebben altijd werk voor je.

We verbeteren graag de kwaliteit die onze mensen leveren bij de opdrachtgever. Daarom wordt je bij ons altijd opgeleid en getest op de werklocatie door onze ervaren collega's. Je wordt bij ons dan ook betaald naar je kwaliteiten. Die betaling krijg je elke week, zonder extra kosten.

Placeholder
 • "Bij Flexcraft staan ze direct voor je klaar en wordt alles goed geregeld. Ze hebben mooie klussen voor me en het is natuurlijk fijn dat ik elke 7 dagen betaald wordt."

  Jan Janssen, zzp'er bij Flexcraft
 • "We werken alleen nog met gecertificeerde bureaus, omdat wij weten dat zij gecontroleerd worden op het naleven het uitbetalen van de cao lonen. Wij gaan voor veilig en weten dat het bij Flexcraft geregeld is."  

  Joyce Lansbergen, directeur LG Flowers

Vacatures Flexcraft Techniek

Direct aan de slag bij uitdagende projecten in de bouw, techniek of industrie? Bekijk dan hier al onze vacatures! Meld je aan en wij nemen direct contact met je op.